عایق الاستومری لوله‌ای

نمایش 1–12 از 211 نتیجه

کالاهای موجود

خرید و فروش انواع عایق الاستومری لوله ای با بهترین کیفیت

با توجه به ارزش انرژی و اهمیت صرفه جویی در آن، روش‌های مختلفی برای عایق کردن وجود دارد. یکی از روش‌های فوق العاده مفید، استفاده از عایق الاستومری لوله‌ای است. عایق‌های الاستومری لوله‌ای نسبت به عایق‌های مرسوم مانند پشم سنگ، گران‌تر هستند، اما ویژگی‌ها و کاربردهای آنها باعث می‌شود در دراز مدت نسبت به عایق‌های ارزان‌تر، از لحاظ اقتصادی به صرفه‌تر باشند.

ضریب انتقال حرارتی عایق‌های الاستومری لوله‌ای بسیار پایین است و انعطاف پذیری بالایی دارند، برای مکان‌های با دمای بسیار پایین، نیاز به پوشش مضاعف ندارند، از این عایق‌ها هم می‌توان برای عایق کاری محیط گرم و هم سرد استفاده کرد و نصب آسانی دارند.

این ویژگی‌ها، سبب شده عایق الاستومری لوله‌ای جای خود را در صنایع مختلف برای افزایش راندمان انرژی و صرفه جویی در آن باز کند. در ادامه قصد داریم عایق لوله‌ای الاستومری را بررسی کنیم.

عایق الاستومری لوله‌ای چیست؟

نوعی از عایق الاستومری لوله ای بدون روکش

عایق لوله‌ای الاستومری جز مواد سلولی انعطاف پذیر سلول بسته بوده که ترکیب موادی همچوان پلی وینیل کلراید، نیتریل بوتادین رابر و یا اتیلین پروپیلین دیان مونومر رابر به دست می‌آیند. این عایق‌های لوله‌ای که هم حرارتی و هم برودتی هستند، مانع از یخ زدن لوله‌های آب در فصل سرما می‌شوند.

در سیستم‌های گرمایشی، که هدر نرفتن دما بسیار مهم است، این عایق‌ها، مانع از هدر رفت آن می‌شوند. همچنین می‌توانند از زنگ زدن لوله‌های فلزی جلوگیری کنند.

انواع عایق لوله‌ای الاستومری

عایق لوله‌ای در دو نوع NBR و EPDM ساخته می‌شوند.

عایق الاستومری لوله‌ای NBR

یکی از انواع عایق‌های لوله‌ای، عایق لوله‌ای NBR است. این عایق از فوم سلول بسته لاستیکی که ساختاری غیر متخلل و سلولی دارد، به دست می‌آید. در واقع مواد اولیه سازنده این عایق لوله‌ای، (لاستیک نیتریل بوتادین)/PVC است. این عایق‌ها با ضخامت‌ها و قطرهای مختلف برای کاربردهای متفاوتی ساخته می‌شوند.

عایق لوله‌ای NBR در حدود 50 سال است که در صنایع مختلف همچون عایق کاری لوله‌های سرمایشی و گرمایشی، کانال‌ها و سیستم‌های تهویه مطبوع، دستگاه‌های تاسیساتی، مخازن و … استفاده می‌شود.

عایق لوله‌ای NBR در برابر آتش کلاس صفر مقاوم است، بخار آب در آن نفوذ نمی‌کند، ضد قارچ و ضد باکتری است. همچنین، این علایق می‌تواند صدا را نیز جذب کند و نصب آسان و سریعی دارد.

عایق الاستومری لوله‌ای EPDM

عایق لوله‌ای الاستومری EPDM، شباهت زیادی به نوع NBR دارد با این حال برخی از ویژگی‌های آن نسبت به NBR بهبود یافته است. این عایق در حدود 20 سال است که وارد صنعت شده است و مانند نوع NBR به رنگ مشکی است. این عایق از اتیلن پروپیلن دی ان مونومر ساخته شده است. از ویژگی‌های عایق لوله‌ای EPDM می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • غیر قطبی است یعنی آبگریز، رطوبت را عبور نمی‌دهد یا با آن واکنش نشان نمی‌دهد.
  • دارای ساختار شیمیایی پایدار و بادوام
  • آستانه دمای مداوم بالاتر 257 درجه فارنهایت (125 درجه سانتیگراد)
  • مقاومت بیشتر در برابر اشعه ماوراء بنفش
  • مقاومت بالا در برابر میکروب
  • غیر خورنده بر روی فولاد ضد زنگ
  • محتوای PVC بسیار کم: < 1٪

عایق لوله‌ای روکش دار با روکش آلومینیوم

عایق لوله‌ای روکش دار نوع دیگری از عایق‌های الاستومری هستند که در آنها از روکش آلومینیومی استفاده شده است. این نوع از عایق‌های لوله‌ای سبک و انعطاف پذیرند. استفاده از روکش در این نوع از عایق‌ها، این عایق‌های لوله‌ای را برای استفاده در محیط‌های بسیار گرم و یا سرد مناسب می‌کند. در مکان‌هایی که در معرض تابش مستیقم نورخورشید قرار دارند، جهت عایق کاری لوله‌های خطوط انتقال آب، گاز و… از آن استفاده می‌شود.

عایق لوله ای با روکش آلومینیوم

ضخامت روکش آلومینیومی در این نوع از عایق‌های لوله‌ای الاستومری 130، 170 و 230 میکرون است. غیر از این نوع از عایق لوله‌ای روکش دار آلومینیومی، عایق‌هایی با آلومینیوم مسلح شده با نخ فایبرگلاس نیز وجود دارند که ضخامت روکش آلومینیومی در آنها نیز 130، 170 و 230 میکرون است. عایق های روکش دار هم با جنس عایق‌های NBR و هم عایق‌های EPDM وجود دارند.

عایق لوله‌ای روکش دار با روکش پروتکت بلک و سیلور

یکی دیگر از انواع عایق‌های الاستومری لوله‌ای، عایق لوله‌ای روکش دار پروتکت بلک و سیلور است. این نوع عایق‌ها به طور کلی مانند عایق‌های روکش دار آلومینیومی برای فضاهای باز کاربرد دارند. در محیط‌هایی که باید ضربات مکانیکی بیشتر را تحمل کنند یا در محیط‌هایی که رطوبت بیشتری دارند و یا استفاده از عایق‌های لوله‌ای ساده ممکن است باعث خوردگی و زنگ زدگی لوله‌ها شود.

شما می‌توانید از این عایق‌های لوله‌ای برای عایق کردن انواع لوله‌های فولادی، مسی و چند لایه استفاده کنید.

تفاوت عایق‌های الاستومری لوله‌ای NBR و EPDM

عایق‌های لوله‌ای NBR و EPDM از نظر رسانایی حرارتی، سهولت نصب، ساختار مکانیکی و بسیاری خواص دیگر، تفاوت آنچنانی ندارند. اما پلیمر به کار رفته در ساخت این دو نوع عایق‌های لوله‌ای، درمیزان مقاومت در دماهای بالا، میزان انعطاف پذیری در دماهای پایین و همینطور ضریب اصطکاک تفاوت هایی ایجاد می‌کند.

برای مثال عایق لوله‌ای EPDM در برابر آتش مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهد. ضخامت 50 میلی متری برای عایق الاستومری EPDM تولید نمی‌شود. این عایق‌ها نسبت به NBR، در دماهای بالا و پایین‌تر مقاومت بالاتری دارند. در عوض، عایق‌های NBR نصب ساده‌تری داشته و در برابر نفوذ هوا مقاوم‌ترند.

تفاوت عایق لوله ای nbr با epdm

همچنین استحکام کششی بالاتری دارند و به همین دلیل نسبت به نوع EPDM در مقابل پارگی و ساییدگی مقاومت بالاتری دارند. این نوع عایق‌های لوله‌ای از نظر میزان مقاومت در برابر اشعه UV، مقاومت در برابر بخار آب، سمی نبودن برای محیط زیست، مقاومت در برابر خوردگی و… با یک دیگر مشابه هستند.

سخن آخر

انواع مختلفی از عایق‌های لوله‌ای وجود دارد که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. ضخامت و قطر هر کدام از این عایق‌ها نیز بر اساس نوع کاربرد متفاوت است. از عایق‌های الاستوری لوله‌ای ساده برای محیط‌های فضای بسته و از نوع روکش دار آن برای محیط‌های روباز استفاده می‌شود

شما می‌توانید انواع عایق‌های الاستومری لوله‌ای را از قسمت محصولات سایت ما خریداری نمایید. قیمت خرید عایق‌های لوله‌ای در وب سایت ما بر اساس ضخامت، جنس، روکش دار یا ساده، نوع روکش و… متفاوت است. همچنین در صورت نیاز به مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان بهین فلکس در تماس باشید.

اطلاعات بیشتر ...